Sisteme CMS și Plugin Development

Sisteme CMS și Plugin Development Sisteme CMS și Plugin Development

Sistemul CMS sau Content Management System vă ajuta să gestionați în mod independent conținutul, cum ar fi texte, imagini, videoclipuri, oferindu-vă posibilitatea de a fi independenți în gestionarea acestora. Unele exemple de sisteme CMS sunt Wordpress, Joomla, Drupal și așa mai departe.

Dintre funcțiile principale pe care le poate avea un CMS se numără posibilitatea de a avea un sistem multilingv, administrarea întregului conținut, adăugarea / eliminarea utilizatorilor și a permisiunilor acestora, administrarea design-ului, a securității și multe altele. Când alegem tipul de CMS, trebuie să ne gândim la beneficiile fiecărui sistem și la extensiile disponibile. Extensiile nu sunt altceva decât adăugarea mai multor funcții care în mod normal nu există deja în sistem.

Webdal® dezvoltă sisteme CMS și pluginuri pentru a crea exact tipul de administrator de care aveți nevoie! Putem crea un sistem CMS customizat, unic, sau putem modifica unul existent care să fie adaptat nevoilor dumneavoastră.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm în alegerea sistemului CMS potrivit și realizarea planului pentru noua dumneavoastră platformă. Deci, de ce nu ne sunați?

Sisteme CMS și Plugin Development - icon