Programare web

Programare web Programare web

Webdal® dezvoltă platforme web, custom made, în funcție de cerințele dumneavoastră. Acest tip de dezvoltare facilitează business-ul și workflow-ul companiei. Programând o platformă web gândită pentru client și utilizând cele mai noi tehnologii reprezintă cheia unui proiect de succes.

Utilizăm diferite tehnologii dintre care amintim PHP, HTML, MySQL, javascript, CSS, Angular, Python, etc. Aceste tehnologii au avantajul flexibilității, iar prin utilizarea acestora se sporește performanța site-ului. De aceea, acestea sunt cele mai utilizate tehnologii în industrie. Din punct de vedere al infrastructurii, Webdal® poate oferi suport în configurarea serverului, cu sau fără interfață grafică, a containerelor de Docker cu orchestrator Docker Compose sau Kubernetes. Prin aceste tehnologii, se conferă aplicației scalabilitate și management controlat.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru platforma dumneavoastră custom, atunci vă aflați în locul potrivit. Împărtășiți-ne ideea astăzi!

Programare web - icon