Broșuri

Broșuri Broșuri

Ce metodă offline este cea mai bună pentru a vă promova afacerea, produsul sau evenimentul decât o broșură sau un flyer? Cu atenție la detalii, o broșură sau un flyer realizate într-un mod profesionist pot oferi o perspectivă asupra companiei, creând o legătură între dumneavoastră și client.

Un flyer este, în mod normal, o singură foaie tipărită care prezintă un eveniment, serviciu, o idee sau un produs. Dimensiunea standard este de 8,5 "x 11" și este mai ieftină de printat.

În schimb, o broșură este similară cu un flyer, dar o broșură aproape întotdeauna are ambele fețe tipărite sau chiar conține mai multe pagini. Broșurile sunt oferite la diferite dimensiuni și sunt printate pe hârtie de calitate superioară. Broșurile nu sunt oferite cu titlu gratuit ca și flyerele, fiind distribuite de vânzători în special potențialilor clienți. Motivul este însuși costul mai ridicat al unei broșuri.

Flyerele și broșurile au caracteristici diferite, reprezentând instrumente importante de marketing care pot fi utilizate în cadrul oricărei afaceri.

Dacă doriți să comandați noua dvs. broșură, contactați-ne astăzi!

Broșuri - icon