Recomandare – Romleas SRL

Experienta mea cu WEBDAL INTERNATIONAL SRL a fost spectaculoasă, chiar neaşteptată. Eram in căutarea unui programator care să facă analiza şi mai ales reprogramarea unei secvenţe extrem de importante în buna funcţionalitate a magazinului online.

De o perioadă a început să funcţioneze defectuos şi asta a presupus pierderea unei cantităţi mari de timp zilnic. In plus existând erori consistente si repetate a dus la lipsa de încredere cu privire la corectitudinea datelor ceea ce a devenit o problemă reală. Din nefericire nu prea am găsit persoane sau firme care să rezolve cu succes aceste probleme. Insă uneori poate ca îţi trebuie si un pic de noroc. Am lansat o cerere de ofertă într-un loc specializat si din ofertele primite am ales WEBDALmai exact pe d-nul Alexandru Dumitru.

Sunt o persoană extrem de directă aşa încât mi-am asumat obligaţia de a-i pune la dispozitie informaţiile necesare pentru derularea solicitărilor. Odată “bătută palma” a mers totul şnur. Spre marea mea mulţumire şi satisfacţie s-au rezolvat si alte optimizări cu succes şi într-un timp mai mult decât rezonabil. In prezent magazinul ruleaza corect, rapid si elegant ceea ce asigură securitatea şi siguranţa informaţiilor corecte.

Concluzia? Am găsit un profesionist. Punct. Nu ştiu cum sunt alţii însă categoric recomand cu căldură WEBDAL INTERNATIONAL SRL.  In urma acestei experiente este foarte posibil să am in viitor şi alte proiecte în derulare cu ei.

Marius Perneş
Romleas SRL

It takes more than just a bunch of programmers to do it right!

Lasă un comentariu:

Email-ul nu va fi făcut public.

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre noi

Despre noi

Webdal International® este o companie din București, Romania, ce oferă servicii de programare în mediul business international. A fost originar fondată ca web agency, extinzându-și pe parcurs activitatea la crearea de aplicații mobile pentru sisteme de operare Android, iOS și Windows, design și grafică vectorială ș.a.

Facebook

Alte profile sociale