Oferta lunilor Ianuarie – Mai 2019 este aici!

oferta webdal

Pentru că este început de an și ne dorim să ajungem cât mai aproape de cei care au nevoie de un website sau de mentenanță a site-urilor actuale sau serverele actuale, ne-am gândit să venim în întâmpinare cu o ofertă, una ca de început de an.

Ce veți regăsi în cadrul ofertei

Oferta cuprinde o descriere a companiei și lista cu o parte din serviciile oferite. 

Pe lângă acestea, cei interesați vor regăsi și detalii despre activitatea noastră, un scurt portofoliu și descrierea tehnologiilor folosite. 

Oferta lunii Ianuarie

Conform ofertei, la încheierea oricărui contract nou se va aplica o reducere de 15%, reducere care se va regăsi și în cuprinsul facturii.

Partea interesată trebuie să solicite aplicarea reducerii încă de la încheierea contractului. Reducerea se aplică pe baza codului de reducere disponibil în ofertă.

Cui se adresează oferta?

Oferta a fost creată pentru toate persoanele interesate.

În cazul existenței unui contract deja existent, dacă un client recomandă un altul, acesta din urmă beneficiază de reducerea din ofertă, iar primul beneficiază de aceeași reducere la încheierea oricărui serviciu nou contractat.

De unde pot descărca oferta?

Oferta este disponibilă în format PDF aici. În vederea completării informațiilor cu privire la serviciile oferite, puteți vizita și pagina noastră de servicii.

It takes more than just a bunch of programmers to do it right!

Git-php-lint

Lasă un comentariu:

Email-ul nu va fi făcut public.

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre noi

Despre noi

Webdal International® este o companie din București, Romania, ce oferă servicii de programare în mediul business international. A fost originar fondată ca web agency, extinzându-și pe parcurs activitatea la crearea de aplicații mobile pentru sisteme de operare Android, iOS și Windows, design și grafică vectorială ș.a.

Facebook

Alte profile sociale